Tvorac Grada

Режим прави лажне изборне листе Двери!

Ići dole

Режим прави лажне изборне листе Двери! Empty Режим прави лажне изборне листе Двери!

Počalji  danica taj Pon Maj 13, 2013 11:44 am

Потврђена наша сумња: Режим прави лажне изборне листе Двери!

Општинска изборна комисија у Земуну прогласила је, под редним бројем 9, фантомску изборну листу "Двери наше Обрадовић Никола" - из чега закључујемо да је режим дефинитивно у страху од Двери!
Земун, 13.05.2013

Као што су Двери најавиле пре неколико дана, владајући режим је у страху од раста подршке Покрету Двери и стварања ширег патриотског блока са ДСС прибегао најпрљавијим и најнижим ударцима: у Земуну је за локалне изборе пријављена фантомска изборна листа ДВЕРИ НАШЕ, чији је носилац Обрадовић Никола.

Не само да је, дакле, присвојено име Двери од стране непознатих људи који немају никакве везе са Дверима, већ се тражило и име носиоца листе које би било једнако имену некога од водећих представника нашег Покрета. Пошто нису могли наћи неког "Бошка Обрадовића" за носиоца листе ставили су Обрадовић Николу, да би било што приближније и направило што већу забуну код бирача.

На ову срамну одлуку општинске изборне комисије у Земуну која је прогласила ову лажну изборну листу за важећу, уложено је више приговора у законском року од 24 сата и очекујемо следеће заседање изборне комисије и одговор на приговоре, од чега ће зависити наше даље деловање у односу на овај директан режимски напад на Покрет Двери.

У прилогу имате акт о проглашењу ове фантомске листе од стране општинске изборне комисије у Земуну, као и листу ових фантомских кандидата, (од којих ниједан нема завршен факултет) објављене на сајту општине Земун.Информативна служба Покрета Двери.

danica
danica
Admin

Број порука : 510
Join date : 28.05.2011

Nazad na vrh Ići dole

Режим прави лажне изборне листе Двери! Empty Re: Режим прави лажне изборне листе Двери!

Počalji  danica taj Sre Maj 15, 2013 12:29 am

Прва победа Двери у Земуну: повучена лажна листа

После великог протеста Двери, фантомска листа "Двери наше Обрадовић Никола" ипак неће учествовати на локалним изборима у Земуну.

Након великог протеста Покрета Двери против измишљања лажне листе за локалне изборе у Земуну под именом ДВЕРИ НАШЕ ОБРАДОВИЋ НИКОЛА, која је имала задатак да одвлачи гласове од Двери, дошло је до повлачења листе од стране њених подносилаца који су се напрасно разболели и постали здравствено неспособни.

Очито је да је ова изборна листа била политички болесна од почетка и да је представљала режимски маневар како би се гласови одвукли од Двери које су - по свему овоме судећи - у великом расту подршке међу бирачима. Режим је дефинитивно одустао од сопствене подметачине када смо га раскринкали и када су оценили да би од ове преваре имали више штете него користи.

Настављамо са даљом кампањом у Земуну, идемо у нове победе и позивамо све гласаче да гласају за број 2 - коалицију ДСС-ДВЕРИ-Војислав Коштуница.

Информативна служба Покрета Двери


danica
danica
Admin

Број порука : 510
Join date : 28.05.2011

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu