Tvorac Grada

Моја смрт довешће до хапшења корумпираних политичара!

Ići dole

Моја смрт довешће до хапшења корумпираних политичара! Empty Моја смрт довешће до хапшења корумпираних политичара!

Počalji  danica taj Pon Avg 01, 2011 7:34 am

Moja smrt dovešće do hapšenja korumpiranih političara!

Моја смрт довешће до хапшења корумпираних политичара! 01-branimir-nikolic1-foto-kamasi-300x230

NOVI SAD – Bivši vođa subotičkog Otpora Branimir Nikolić Branči izvršio je samoubistvo tako što se obesio na Paliću, zaključili su veštaci posle obdukcije. U Višem sudu u Subotici saopšteno je da pokojni Nikolić nije imao rodbine pa će njegovo telo biti predato Centru za socijalni rad kako bi konačno bilo sahranjeno posle deset dana. U međuvremenu je njegov advokat i školska prijateljica Olga Radičević dobila i Brančijevo oproštajno pismo te je postupila po želji pokojnika. “Nacionalni građanski” donosi tekst tog pisma koje je napisano rukom:

– Da revolucija jede svoju decu vidi se na mom primeru. Nisam se štedeo niti bojao za vreme zločinačke vladavine Slobodana Miloševića, a ni isto tako zločinačke vladavine političkih stranaka DOS-a. Dokumentovano sam dokazao da su političke partije, sve odreda, obične mafijaške organizacije a da su vrhuške tih stranaka ogrezle u teški kriminal. Strašno je to što je Demokratska stranka postala glavna mafijaška organizacija u Srbiji.
Kad je Boris Tadić izabran za predsednika DS-a, hteo sam da verujem da će očistiti stranku od kriminalaca, ali sam se teško razočarao, a posle braka Tadić–Dačić bilo mi je jasno da nema obračuna s korupcijom, nego će lepo udruženi DOS–SPS nastaviti genocid nad građanima Srbije po nalogu svojih tajkuna kao što su Mišković, Beko, Kostić, Peconi, Matijević, Cepter, Čakanj, Cane, Dragić…
Dotični su skoro celu Srbiju kupili, kroz privatizaciju, opljačkanim parama i parama od droge i oružja. Na taj način je legalizovan prljav novac, privreda uništena, radnici ostali bez posla. Sve ovo je urađeno namerno, uz svesrdnu logistiku DS-a, odnosno njihovih ministara i visokih funkcionera. Čim sam podnosio krivične prijave protiv gore navedenih tajkuna, odmah su me zvali emisari iz DS-a, poput Olivera Dulića, nudeći mi novac i privilegije da povučem prijave ili bar da ćutim. Kao što znate, odbio sam da imam ikakve veze s tim šljamom i nastavio borbu protiv najvećeg zla Srbije – političke mafije. Znao sam kako ću proći i da će me uništiti. Egzistencijalno su uspeli, ali to su uradili i sa 90 odsto građana Srbije. Moralno nisu. Na desetine krivičnih prijava, koje sam podnosio u ime Otpora, protiv najvećih kriminalaca iz Subotice zataškane su u subotičkom tužilaštvu, što se i dalje dešava bez obzira na to što je postavljena nova osoba u višem tužilaštvu. To su krivične prijave protiv Lajoša Čakanja, Jožefa Kase, Geze Kučere.
Glavni tajkun u Subotici je Lajoš Čakanj koji je sve kriminalne aktivnosti obavljao uz pomoć Jožefa Kase, Olivera Dulića, Saše Vučinića. Krivična prijava protiv Čakanja, Slavka Vujića, Marka Dukića, koju je podneo UBOPOK (zemljište na Prozivci – TUŠ) takođe je zataškavana. Ja sam siguran da je Oliver Dulić na brzinu uzeo veći novac čak i od Jožefa Kase – Don Kasina.
Suboticu su uništili Jožef Kasa i subotički DS, odnosno njihova vrhuška. Uništili su naš grad zbog svojih ličnih interesa. Srušili su pozorište, ruše zaštićene zgrade u centru grada po nalogu investitora, nameštaju poslove preko javnih preduzeća, pljačkaju budžet grada. To su stvari zbog kojih treba svi odreda da zaglave u zatvoru a imovina da im se zapleni. Siguran sam da je jedini izlaz revolucija, jer nema drugog načina da se zaustave. Budite sigurni da će ova moja akcija izazvati noćne more kod svih prozvanih. Videćete jako brzo da se nisam uzalud žrtvovao i da je možda ovaj moj potez lud, ali da je delotvoran. Hvala vam na dosadašnjoj podršci. Nipošto ne želim nikakvu sahranu, nego želim da me kremirate, a pepeo da bacite na subotički trg. Olgice, kopije ovog pisma pošalji prijateljima (sledi spisak novinara i prijatelja, prim. redakcije). Tabloid da objavi ovo pismo.
Prilog: Krivična prijava UBOPOK-a koja dokazuje i imenuje sve aktere političke mafije i način na koji su opljačkali Suboticu. Isti dokument dokazuje da je istina sve što sam godinama iznosio u javnost i zbog čega sam bio na udaru i spreman za odstrel. Na ovaj način ih želim naterati da se ova prijava procesuira i da se gradu Subotici i državi vrati njihova imovina. Ja vam više nisam potreban i samo bih bio na teretu prijatelja, što ne želim sebi da dopustim.
PS: Molim vas da za Andreu Sigulinski skupite 250 evra za kiriju i režije koje sam ostao dužan zbog više sile. Ćao, prijatelji moji, Branči.

линк
danica
danica
Admin

Број порука : 510
Join date : 28.05.2011

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu