Tvorac Grada

OTVORENO PISMO PREDRAGU KONU

Ići dole

OTVORENO PISMO PREDRAGU KONU

Počalji  Sky Seeker taj Čet Jun 23, 2011 3:55 am

30. decembra 2009.
Cenio sam vas kao epidemiologa, a i kao istoričar (upućeni znaju za sveštenički red iz koga potiče prezime Kon-Kohen). Međutim, upravo čuvši na Radio Beogradu pretnju (vašu i indirektno Lekarske komore) lekarima koji ne preporučuju vakcinu da će izgubiti licence ne mogu se oteti utisku o fašističkim metodama zastrašivanja i nametanja zla! Pitam se kako je mogućno da svojoj naciji namećete ovu vrstu biološkog genocida?!
Pošto ste izjavili da je vakcina „naučno dokazana“ a sve ostalo izmišljotina, podsećam vas na činjenice: još 1. jula smo dobili hitno prevedenu tužbu koju je jedna lekarka podnela protiv Svetske zdravstvene organizacije, u kojoj je celom svetu nagovestila da će na jesen biti proglašena pandemija „svinjskog gripa“. Nedugo potom smo videli na teleks vestima B92 upozorenje o toj prevari; čekali smo ponovni prikaz te vesti u dnu ekrana, ali je mesto gde je išla ostalo prazno do kraja dana! Leta 2009. započeo je otpor nacije novom genocidu – vakcinama. Na jesen je proglašena epidemija. Neki naši sunarodnici su se pre proglašenja epidemije kod nas zarazili u Danskoj, gde su im tamošnji lekari rekli da se ovaj grip, kao i svaki drugi, prevazilazi imunitetom i nema drugog leka. Preležavši grip vratili su se u zemlju i ništa se dramatično nije desilo u njihovom okruženju. Da je grip toliko opasan pratili biste njegov razvoj i stavljali porodice zaraženih pod lekarski nadzor. Pošto to ne činite, logičan zaključak je da je epidemija proglašena samo sa ciljem da se ubrza navodna imunizacija. Posebno upada u oči da su na kraju vakcine ispale besplatne!?
Građani su takođe informisani o sastavu vakcine i poljskoj ministarki koja je izjavila da Poljaci nis glup narod i da ne žele „šećernu vodicu“. Ona je žestoko prozvala poljski parlament, ministra zdravlja i nesavesne lekare koji su za novac spremni da žrtvuju najdragocenije blago jedne nacije – zdravlje! Među tradicionalno poslušnim Nemcima tek 19% prihvata vakcinaciju! Amerikanci, kojima je relativno lako utrapiti svašta, mogu da se pohvale da 56% njihove nacije neće vakcinu. O masovnom otporu vakcini u Danskoj i drugim zemljama ste sigurno čuli. Današnjom izjavom ste te činjenice nazvali „izmišljotinama“, a pre koji dan rekoste da ćete podneti ostavku. Bilo bi časnije da ostavkom stanete na ovaj put sramote namesto pretnji progonom lekara i vređanjem intelekta našeg naroda koji se u prošlosti uspešno lečio imunitetom bez vaših vakcina.
Koliko ste svesni da vaši nastupi daju zamah antisemitizmu? Postajete idealan izvor za razgranatiju i jaču netoleranciju prema Jevrejima (pored teorija zavere), a pri tome izazivate razdor među građanima koji hoće i neće vakcinu! Zar su bezvredne vakcine vredne nesagledivih posledica koje namećete? Umesto da ste radosni kao lekar što je većina nacije odbacila lažnu vakcinu, svesno ili nesvesno se pretvarate u medicinskog fašistu. Fašističke žrve nisu izmišljotina, a među posledice fašizma spadaju i žrtve fašističke Racije 1942. među kojima su:

1. Kon Imre (46), zubar (iz Bečeja)
2. Gros Elza (39) rođena Kon (iz Kisača)
3. Klajn Cecilija (63) rođena Kon, domaćica
4. Kon Julije-Josif-„Žil” (69), veletrgovac i savetnik u Banovini
5. Kon Jelena (59) rođena Špicer, domaćica
6. Kon Maksim (57), trgovac
7. Kon Julije (46)
8. Kon Piroška (46), domaćica
9. Kon doktor Matija (49), advokat
10. Kon Sara (69) rođena Polak, domaćica
11. Kon Mati(44)ja (44)
12. Kon Matija (18)
13. Kon Mikša (64), trgovac
14. Kon Tibor (45), krojač
15. Kon Tibor (34), krojač
16. Kon Iluška (31) rođena Berger, domaćica
17. Kon Hermina (68) rođena Fridman, udovica
18. Kon Cvi (18)
19. Kon Šarlota (37)
20. Laslo Dezider-Deže (37), otac Josif Kon, električar
21. Cilcer Riza (38) rođena Kon, trgovkinja
22. Kon Gizela (61) rođena Rip, domaćica (svi iz Novog Sada)
23. Trajer Irma (61) rođena Kon, domaćica
24. Cilcer Šarlota (54) rođena Kon, trgovkinja (obe iz Temerina)
25. Kon Ladislav (29), trgovac (iz Čuruga)

Pred senima tih Konova i svih 12.763 žrtve januarske Racije pitam vas da li ćemo jednog dana sastavljati spiskove žrtava „vakcine“ protiv „svinjskog gripa“?
Nije kasno da zaustavite ovo bezumlje „imunizacije“ i podsetite da su pravilna ishrana i način života ključni za imunitet kao branu svakom gripu. Hoćete li sprečiti novu plimu antisemitizma? Da li ste svesni odgovornosti da svojim delovanjem idete na ruku urušavanju zdravlja nacije i podvajanja i podela koju ćete izazivati prema svom poreklu i lekarskoj praksi. Još nije kasno da postupite ispravno, na ovaj ili onaj način, i ne učestvujete u ovom biološkom genocidu.

Aleksandar Veljić
avatar
Sky Seeker
Admin

Број порука : 61
Join date : 15.10.2010
Age : 54
Локација : Beograd

Pogledaj profil korisnika http://www.tvorac-grada.com/indexsrpski.html

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu