Tvorac Grada

Извештај УН промовише дечију проституцију и сексуално ропство

Ići dole

Извештај УН промовише дечију проституцију и сексуално ропство

Počalji  danica taj Pon Maj 27, 2013 5:07 am

Извештај УН промовише дечију проституцију и сексуално ропство

Др Немања Зарић
Овом извештају Глобалне комисије за ХИВ (унутар УН), препоручује се легализација проституције, укључујући и дечију проституцију, као и употребу наркотика.Извештај Глобалне комисије за ХИВ и закон Организације уједињених нација (United Nations development's program's global commission on HIV and the Law, www.hivlawcommision.org), делимично финансиране од стране Фонда за отворено друштво Џорџа Сороша предложила је неуобичајен начин борбе против СИДЕ. У извештају се државама препоручује легализација проституције, укључујући и дечију проституцију, као и употребу наркотика.

Поводом овог невероватног предлога се огласио директор Светског конгреса породица, гдин Лери Џејкобс: "Ово је лудило. Резоновање, ако уопште тако може да се назове, је да криминализацијом проституције, државе помажу ширење СИДЕ. Извештај заправо тврди да жене чине свестан избор да продају своја тела, заснован на економским разлозима, и да их од тога не треба одвраћати. Такође се у извештају тврди да закони који утврђују старост детета када је валидан лични пристанак на сексуални однос заправо угрожавају права детета да на сличан начин буду деградирана и злоупотребљена."

Изражавамо своју забринутост појавом оваквих препорука. Значај ове препоруке лежи у чињеници да је предлаже једна од многобројних организација повезаних са ОУН. То по правилу значи да ће пре или касније, у мањој или већој мери, ова препорука постати норма, правило и део неког новог антипородичног и свакако антицивилизацијског закона. Додајемо да је наведена Комисија, примера ради, објавила своју подршку ЛГБТ особама поводом Светског дана против хомофобије и трансфобије, 17. маја, сматрајући да је неопходно створити "сигурну и равноправну будућност" за те особе. Истовремено, та Комисија није препознала значај породице у спречавању ширења СИДЕ, иако је Светски дан породице одржан само два дана раније, 15. маја. Sapienti sat.

Ова препорука се темељи у принципу да не треба забрањивати оно што је опште присутно, а што спроводе левичарске и либералне Владе широм Европе и света. Последњи пример је свакако омогућавање склапање истополних "бракова" у Француској. То прихватање уобичајеног као норме, без филтрирања кроз одређени филтер моралности и исправности, карактеристично је за антипородични систем (без)вредности. Тако се промовишу и хомосексуалност, педофилија, масовни слободни абортуси, инфантициди, наркоманија и проституција, између осталог.

Џејкобс закључује да су ОУН од организације која је некада била на страни породица, још од Декларације о људским правима из 1948.године, данас постала највећи непријатељ природне породице, као заједнице мушкарца и жене, њихових предака и потомака. Данас се борба за породичне вредности и породични модел друштва мора водити од локалних средина, преко државних институција до међународних организација Европске уније и остатка света.

Двери, као једини аутентични породични политички покрет и будућа чланица Светског конгреса породица, чврсто ће и даље заступати интерес свих наших породица.

*Аутор је координатор Центра за заштиту породицe, засебног тела унутар Покрета Двери.


линк
avatar
danica
Admin

Број порука : 510
Join date : 28.05.2011

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu