Tvorac Grada

Подршка из Француске: Клеманс Бирстер за Двери

Ići dole

Подршка из Француске: Клеманс Бирстер за Двери

Počalji  danica taj Pet Maj 24, 2013 5:53 am

Изјава госпођице Клеманс Бирстер, из организационог одбора протеста у име „Покрета Будних" (Les Veilleurs):
„У Француској је почео велики покрет отпора закону који је потписао председник Оланд, заправо закона министарке правосуђа Loi Taubira (министарка Тобира), који уништава биолошку везу између родитеља и деце, угрожава сва права детета, и децу третира као робу. Овај протест израстао је у огроман покрет који је само у Паризу окупио више од милион људи а сада се у њему покренула читава традиционална Францусак по свим градовима у унутрашњости. Насупрот онима против којих протествујемо, који су свој покрет назвали „брак за све", ми смо наш покрет назвали „Протест за све". Наш општи протест обухвата више разних покрета у који спадају: „Француско пролеће" -- покрет свих националних људи, затим „Покрет Будних" који окупља младе од 20 до 30 година старости и који је мировни покрет базиран на религиозним вредностима али неконфесионални и отворен за све,затим нови покрет Хомен („Homen") који је настао као реакција на агресивност новонастале борбе полова. Сви ови покрети имају и социјалну димензију. Ми се сви окупљамо испред Националног парламента где сваке ноћи певамо, свирамо, читамо и бдијемо. Надамо се да ће из овог великог протеста настати комплетна обнова француске омладине која је своју борбу интернационализовала јер када је закон у Француској на силу изгласан, насупрот вољи читавог народа, ми смо потражили и солидарност у другим земљама као рецимо у Италији, Немачкој, Аустрији, а у Србији смо нашли солидарност у српском покрету Двери и наша борба тако добија светску димензију. Треба рећи да смо ми покрет младих „идентитера" (млади борци за идентитет ) а у оквиру овог покрета се налази и покрет „Солидарност за српско Косово". Наша борба је интеррнационална јер овај проблем је проблем свих земаља и свих друштава и преко овог отпора Закону Тобира ми се боримо против лажних а за праве вредности што данас чини једину могућу борбу, у тзв.конзервативној револуцији......"

Захваљујемо се проф. др Мили Алечковић Николић за превод изјаве госпођице Клеманс Бирстер, као и на драгоценом повезивању за француским покретима за заштиту породице, који ових дана организују изузетно масовне протесте широм Француске.

avatar
danica
Admin

Број порука : 510
Join date : 28.05.2011

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: Подршка из Француске: Клеманс Бирстер за Двери

Počalji  danica taj Pet Maj 24, 2013 5:58 am

Видео: У Француској је на делу велика породична побуна!

Ексклузивно за посетиоце сајта Двери, преносимо изјаве организатора масовних протеста у Паризу против геј бракова!Борба за породичне вредности је интернационална борба! Због тога су Двери покренуле ближу сарадњу са француским организацијама које организују велике протесте против геј бракова, који су читав свет дигли на ноге. Српској јавности преносимо, нецензурисано, изјаве представника организатора протеста, госпођице Клеманс Бирстер (Покрет будних) и господина Марка Видала, који су пристали да за српску јавност кажу истину о карактеру и масовности протеста у Паризу и широм француске.

Битно је истакнути да је ово само почетак повезивања Двери са породичним покретима и организацијама широм света. Подсећамо да ће Двери ускоро постати члан Светског конгреса породица, и тиме постати прва политичка организација у свету која је члан овог међународног тела које окупља истакнуте појединце посвећене традиционалним вредностима (нпр. на челу Конгреса руских породица је супруга Дмитрија Медведева).

Како је истакла проф. др Мила Алечковић Николић, борба за породицу је само почетак борбе народа широм света за повратак националног суверенитета. Захваљујемо се њој, и господину Иву Батају, за контакте са Француским активистима и преводе њихових изјава.

Редакција сајта Двери


avatar
danica
Admin

Број порука : 510
Join date : 28.05.2011

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: Подршка из Француске: Клеманс Бирстер за Двери

Počalji  danica taj Pet Maj 24, 2013 6:00 am

Марк Видал за Двери

Марк Видал, један од организатора велике француске побуне, која је кренула као бора против геј бракова, а наставља се као општенародни протест против пропасти државе, дао је изјаву Ексклузивно за Двери.

У прилогу је текста изјаве, у преводу Миле Алечковић-Николић:
"Добар дан,

ја сам Марк Видал, грађанин Француске. До сада сам, у оквиру нашег великог покрета отпора, учествовао на многим протестима против геј бракова и идеологије. Моја деца хапшена су у протесту четири пута, а ја једанпут.

Али, 24. марта ове године све се променило и добило снагу огромног револта. Полиција нас је тукла, посипала гасом, вршила насиље, али народ је тако постао много одлучнији у својој борби . Већ тада нас је било преко милион, а у недељу, 26. маја, биће нас безброј и тај безброј људи показаће истински бес правог, игнорисаног народа Француске! Присталице долазе са свих страна, нису то само верујући и религиозни, већ и лаици и људи свих политичких опредељења!

У недељу ћемо доћи сви, јер то није побуна само против геј бракова, него далеко више! Ово је велика побуна против лажних социјалиста на власти и против кукавичке издаје деснице у Француској!

Хвала Србији што нам је дала реч и хвала покрету Двери!"avatar
danica
Admin

Број порука : 510
Join date : 28.05.2011

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: Подршка из Француске: Клеманс Бирстер за Двери

Počalji  danica taj Pet Maj 24, 2013 6:03 am

Покрет који захвата цео свет!

Проф. др Мила Алечковић Николић: „У суботу, 25. маја, показаћемо солидарност са француским народом. Француски народ се данас, преко борбе за породицу, бори за све аутентичне вредности, бори против политичких манипулација, бори за државотворност. 25. маја ћемо видети да су Двери прва снага у Србији која се повезала са аутентичним народним покретима у Европи. Тако ћемо створити конзервативну револуцију, својеврсну националну интернационалу. Можда ћемо управо ми остварити све оно што 68-аши нису знали да траже.“

avatar
danica
Admin

Број порука : 510
Join date : 28.05.2011

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: Подршка из Француске: Клеманс Бирстер за Двери

Počalji  danica taj Čet Maj 30, 2013 5:14 am

Близу два милиона на протестима против геј бракова!

Време је да сазнате истину о протестима у Француској: близу два милиона људи марширало је Паризом у знак протеста против геј бракова.Више од милион људи у недељу је изашло на улице Париза, како би протестовало против у Француској усвојеног закона о истополним браковима, каже се у изјави организатора протеста – покрета „протест за све“. Раније је полиција саопштила далеко скромније бројке - 150.000 људи.

Због чега домаћи медији, нису смели да пренесу истините бројке, о којима говоре слике у прилогу? Да ли због тога што већ спремају атмосферу за изједначавање, пред законом, тзв. “истополних заједница” и традиционалних бракова?

Пратите сајт Двери, наредних дана ћемо Вас обавештавати о најбитнијим информацијама везаним за прави европски покрет заштите породице, коме припадају сви слободни грађани Европе, имуни на лажи глобалистичких центара моћи.

А у прилогу, погледајте колико је заиста људи било на протестима, и упоредите то са извештајима Блица и Б92…

линк
avatar
danica
Admin

Број порука : 510
Join date : 28.05.2011

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: Подршка из Француске: Клеманс Бирстер за Двери

Počalji  Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu