Tvorac Grada

NOVINARKA KURIRA U SVETSKOJ ZAVERI!

Ići dole

NOVINARKA KURIRA U SVETSKOJ ZAVERI!

Počalji  Sky Seeker taj Čet Jun 02, 2011 3:39 am

Kontroverzni pisac govori o svojoj aktuelnoj knjizi „Kineska osveta“ i tvrdi: Srbija će biti svedena na Beogradski pašaluk, a EU će se raspastiSam protiv svih.
Iza njega niko ne stoji. Nije ničiji čovek. Ne otkriva izvore. I sve zna. Pisac Dejan Lučić govori za Kurir o novom svetskom poretku, trećem svetskom ratu i Srbima. Bićete šokirani!

* U vašoj poslednjoj knjizi „Kineska osveta“ glavni junak je novinarka Kurira?
- U pitanju je Nikoleta Laban, bivša devojka Reja Bana, lika iz „Vladara iz senke“. Ona je stvarno radila u vašem listu! Trideset i nešto godina, mršava, crnka, lepa. Dobija posao od izdavačke kineske kuće da napiše knjigu o džet-setu. Druga priča je o Japancu koji je član tajnog društva „Zeleni zmaj“, koje je pandan belačkom društvu „Lobanje i kosti“. Njegov zadatak je da likvidira čoveka koji je 1999. godine obeležio kinesku ambasadu u Beogradu kao metu NATO bombardovanja. Knjiga je puna akcije, seksa, magije, iluminata, masona.

* S obzirom na to kakve knjige pišete, plašite li se?
- Ne! Ja sam slobodan čovek. Pre 22 godine objavio sam „Tajne albanske mafije“. Potom je šef Sigurimija, albanske mafije, likvidiran jer je neki ludi novinarčić s Balkana objavio knjigu s imenima najopasnijih Albanaca. Pet godina su me drugovi pozdravljali sa: „Jesi živ?“

* Nikad niste bili član nijedne partije?
- Bio sam, ali nikad nijedna nije bila na vlasti. Nisam čovek sistema.

* Hoće li biti trećeg svetskog rata?
- On je već počeo napadom na „kule bliznakinje“ u Njujorku i vodi se protiv muslimana. Pitajte bilo kog pilota „Jata“, objasniće vam da je nemoguće avionima srušiti onakve zgrade. Dakle, samo je bio potreban okidač za napad na muslimane, teorija zavere ili teorija interesa, kako se drugačije zove. Tri svetska rata definisana su u pismu Roberta Pajka Manciniju. Kad je Hitler napao Poljsku, isto tako nisu bili svesni.

* Šta će biti sa Srbima u tom ratu?
- Mi smo zaustavili svetski poredak za 20 godina. U međuvremenu, Rusija je stala na noge, a Evropska unija počela da se kruni. Oni će se srušiti pre nego što budemo primljeni u nju, kako je rekao i Dejvid Rokfeler.

* Hoće li Srbija spasti na Beogradski pašaluk?
- Vladari iz senke već rade na tome. Austrougarska će se ponovo formirati. Vojvodina će se prikloniti njoj, a Raška će se otcepiti od Srbije. Bićemo podeljeni na pet teritorija!

Postoji tajna, ali vrlo transparentna veza između autonomaša koji su na vlasti u Vojvodini i Niškog okruga. Oni zajedničkim silama rade na pojedinačnim otcepljenjima.

izvor
avatar
Sky Seeker
Admin

Број порука : 61
Join date : 15.10.2010
Age : 55
Локација : Beograd

Pogledaj profil korisnika http://www.tvorac-grada.com/indexsrpski.html

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu